SERIOZITATE, PROFESIONALISM, DEDICATI CLIENTULUI
0724120226; 0751659223;

Schite cu principalele configuratii ale unor apartamente din Ploiesti


  Cand ne hotaram sa cumparam un apartament, de cele mai multe ori ne lovim de termeni cu care nu suntem foarte familiarizati, de exemplu, apartamentul poate fi decomandat, semi-decomandat, circular sau nedecomandat sau deasemenea, apartamentul poate fi confort 1, 2 sau 3. De aceea este bine sa avem insusiti acesti termeni, pentru a sti cum sa formulam cerinta agentiei imobiliare. Acest aspect ajuta foarte mult agentul imobiliar in cautarile sale, iar daca cerinta este temeinic formulata si timpul de cautare, implicit timpul in care va vor fi prezentate apartamentele, conform cerintei, va fi mult scurtat.

   In continuare, va vom prezenta un scurt dictionar de termeni, cu care viitorul cumparator va trebui sa fie cat de cat familiarizat, pentru a formula o cerinta cat mai concreta:

- Apartament decomandat:

- apartament construit cu camere in care se poate intra fara a trece din una in cealalta;

camere cu intr─âri separate intr-un apartament.

- Apartament semidecomandat (semi decomandat sau semi-decomandat):

- apartament partial decomandat: construit atat cu camere cu trecere una prin cealalta, dar si cu camere in care se poate intra fara a trece printr-o alta;

- apartament compus din mai multe camere principale sau dependinte, una / unele cu acces direct dintr-un hol (avand astfel intrare separata), dar alta / altele accesibile dintr-o alta camera.

- Apartament circular:

- apartament partial decomandat: construit atat cu camere cu trecere una prin cealalta, dar si cu camere in care se poate intra fara a trece printr-o alta, cu configuratie atipica unui semidecomandat obisnuit, prin faptul ca una (sau doua) dintre camere (de regula sufrageria si bucataria) pot fi accesate din doua holuri diferite;

- este o alternativa cu putin mai avantajoasa decat un apartament semidecomandat clasic, in sensul ca poti ocoli totusi una dintre camere, folosind traseul de trecere prin cealalta.

- Apartament nedecomandat (rareori se foloseste si termenul 'comandat'):

- apartament in care camera de zi este de trecere spre celelalte camere si baie;

- mai este numit 'apartament tip vagon'

   Mai jos, in galeria foto, sunt prezentate cateva schite de principiu a unor apartamente, dintre cele mai des intalnite in municipiul Ploiesti.

Galerie foto