SERIOZITATE, PROFESIONALISM, DEDICATI CLIENTULUI
0724120226; 0751659223;

CINE SUNTEM?

   Desi suntem o agentie noua pe piata imobiliara din Ploiesti, in centrul preocuparilor noastre sta si va sta intotdeauna clientul. De aceea la noi veti gasi intotdeuna profesionalism, seriozitate si dorinta de a va gasi proprietatea ideala, care sa corespunda cerintelor dumneavoastra.
   Pentru tine, cumparatorule, agentia Relax House Imob iti ofera o multitudine de sfaturi imobiliare bune si o prezentare generala a modului de cumparare a unei locuinte. Vei fi purtat printr-un intreg proces - de la ideea ta de a-ti cumpara o casa si pana la momentul in care locuinta la care ai visat  este gasita. O discutie  avuta cu un consultant imobiliar te poate indruma, de asemenea, catre locuinta mult visata. Consultantul imobiliar iti va trimite recomandari in functie de criteriile tale, iar la final vei plati un comision pentru serviciile pe care ti le oferim . Acest comision variaza  intre 1% si 3% din valoarea de tranzactionare. Pretul pe care il vei plati pentru o locuinta este partea cea mai importanta din totalul costurilor aferente cumpararii unui imobil, dar nu trebuie omise nici costurile aditionale (comisionul agentiei imobiliare, taxele notariale, costul evaluarii imobilului, primele de asigurare, costuri de finantare etc.).
   Tie, vanzatorule, Relax House Imob iti promoveaza locuinta si ii asigura proprietatii tale cea mai buna expunere, iar o echipa de profesionisti vor cauta tot timpul noi modalitati si noi medii de promovare cat mai eficiente. Toate solutiile de vanzare sunt, prin urmare, adaptate nevoilor tale personale. Periodic, vei fi informat de stadiul ofertei tale, iar tu vei avea acces la toate aceste instrumente.
                                                                                                                                                                 
 
 
   Comisioane practicate pentru intermedierea vanzarii/cumpararii unei proprietati:
     - vanzatori: 0,5% - 3%, in functie de tipul si valoarea proprietatii, dispunerea ei in teritoriu;
     - cumparatori: 1% - 3%, in functie de tipul si valoarea proprietatii, dispunerea ei in teritoriu;
                                                                                             
 
 
   Comisioane practicate pentru intermedierea inchirierii unei proprietati:
     - locatori: 50% din chiria pe o luna, o singura data;
     - chiriasi: 50% din chiria pe o luna, o singura data;